بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

پایگاه‌های تروریست های آمریکایی در منطقه زیر ضرب آتش موشک های سپاه

پایگاه‌های تروریست های آمریکایی در منطقه زیر ضرب آتش موشک های سپاه  سپاه اعلام کرد پایگاه‌های تروریستهای آمریکایی در منطقه زیر ضرب آتش سنگین قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 14
کد خبر: ۳۰۳۹۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: پایگاه‌های تروریست های آمریکایی در منطقه زیر ضرب آتش سنگین موشکی و پهپادی نیروی دریایی سپاه پاسداران قرار دارد .

نیروی دریایی سپاه پاسداران در سحرگاه امروز طی سه فوج تهاجم در موج «چهل و نهم» عملیات وعده صادق 4 با رمز «یارسول الله صلی الله علیه و آله» همزمان پایگاه‌های تروریست های آمریکایی در منطقه را زیر ضرب آتش سنگین موشکی و پهپادی قرار دادند.

در این عملیات موفق یگان های موشکی و پهپادی ایران رادارهای پاتریوت، برج کنترل، سوله های دفاع هوایی پایگاه «الظفره» را زیر  ضرب کوبنده  پهپادهای انهدامی و موشک های بالستیک نقطه زن قرار دادند.

 پایگاه «شیخ عیسی» نیز با انواع موشک و پهپاد مورد اصابت قرار گرفت و رادارهای هشدار اولیه پایگاه، آشیانه هواپیماها، رمپ مرکزی و مخازن سوخت هواگردهای آمریکایی منهدم و در آتش سوختند. 

پایگاه بالگردی «العدیری» نیز زیر ضربات آهنین موشکی و پهپادی  قرار گرفت. در این پایگاه سوله های تجهیزات  محل تجمع تروریست ها، سوله های نگهداری  بالگردی این پایگاه منهدم گردید.

تنگه هرمز نیز با تسلط کامل بطور هوشمند تحت کنترل نیروی دریایی سپاه قرار دارد و عبور نفتکش ها و کشتی های تجاری متجاوزان و همپیمانان آنها از تنگه هرمز کماکان ممنوع است. در صورت جابجایی یا تردد، مورد اصابت قرار خواهند گرفت./تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار